Чи ви вже замислювалися, якою буде Україна – 2050 і які фахівці їй будуть потрібні?

Чи ви вже замислювалися, якою буде Україна – 2050 і які фахівці їй будуть потрібні?

А стипендіати нашої навчальної програми “Індивідуальна траєкторія Лідера” для дітей загиблих захисників і захисниць України вже крокують цим шляхом, обираючи своє майбутнє в професії, інвестуючи в себе для відновлення України, обираючи напрями саморозвитку, мріючи про Велике! Разом із Менторами 30 учасників Програми протягом цих двох днів оцінювали себе, формували стратегічні завдання для президента України, відтворювали карʼєрну траєкторію публічних осіб і розробляти проєкти для України майбутнього.

11 і 12 листопада 2023 року були надзвичайно плідними:

✅Надихаюче вітальне слово від Denis Azarov, першого віцепрезидента Національний університет “Києво-Могилянська академія”, було по-родинному теплим

✅Тренінг “Професії майбутнього” від Тетяни Нагорняк, декана Школи і автора програми попри тривоги обʼєднав учасників в команди за професійними схильностями, націлив на вектори саморозвитку в бік навичків майбутнього, сформував модель конструювання професійної репутації з огляду на міждисциплінарність затребуваних фахівців на ринку праці.

✅Інтерактивна гра “Україна – країна Лідерів” під менторством Сергій Вінницький , директора Тернопільської бізнес-школи, та Олег Луцишин, директора навчально-наукового інституту креативних студій Західноукраїнського національного університету. Під час гри учасники моделювали глобальні тренди та генерували спільне бачення майбутнього розвитку України, а також спробували дати відповідь на питання, як кожен із них може долучитися до процесу змін в Україні та зміцнення її міжнародного іміджу й авторитету в світі.

✅Екскурсія Могилянкою з Ларисою Сиволожською стала зануренням в її неповторні традиції та особливу атмосферу добра .

Вже з понеділка заняття продовжаться в онлайн-форматі, а в грудні на наших стипендіатів чекають нові зустрічі в Школі професійної та неперервної освіти, екскурсії до Національного банку України та телеканалу “1+1”, а також тренінги з фінансової грамотності і культури стартапів, основ країнознавства та сучасного світового лідерства.

Дякуємо усім учасникам за активну участь та бажання навчатися, тренерам – за натхнення і практики, що мотивують, а нашим партнерам – The Eneida Foundation та Благодійний Фонд “Діти Героїв” – за довіру і підтримку. Окрема подяка Пузата Хата – Puzata Hata за смаколики ☺️

Неймовірні пригоди тільки починаються! 🚀

#kma_pro#kma_juni#НаУКМА